Elektrische sigarettenmakers; losse onderdelen

fast easy filler elektrische sigaretten vuller

De elektrische sigarettenmakers zijn zeer populair en steeds meer mensen besluiten om erin te investeren, zodat zij in de toekomst flink kunnen gaan besparen op de rookgewoonte. Je kunt tot wel enkele tientjes per maand besparen op het roken wanneer je gebruik maakt van een elektrische sigarettenmaker en bussen tabak, afhankelijk van je rookgewoonte en het merk dat je gebruikt, en dan heb je de investering er vrij snel uit. Juist omdat de elektrische sigarettenmaker echt een vlucht aan het maken zijn worden er steeds meer losse onderdelen en extra accessoires voor aangeboden. Dit is weer een heel nieuwe markt in opkomst.

Extra accessoires voor de elektrische sigarettenmakers

Steeds meer producenten van de elektrische sigarettenmakers kiezen ervoor ook een heel assortiment extra accessoires en onderdelen op de markt te brengen. Zo zijn er bijvoorbeeld standaard elektrische sigarettenmakers waarbij je de mogelijkheid hebt om de tabakskamer te vervangen door een groter exemplaar. Zo zijn er meerdere accessoires te noemen. Daarnaast wordt het aanbod losse onderdelen ook steeds uitgebreider. Dit is ideaal wanneer er een onderdeel van de elektrische sigarettenmaker kapot gaat. In veel gevallen kan dit onderdeel nu gemakkelijk zelf worden aangekocht en vervangen, en dit is veel goedkoper dan een reparatie bij de producent of een nieuw exemplaar.

Het meest interessante losse onderdeel

Als er al geklaagd wordt over de elektrische sigarettenmakers, dan hebben de klachten toch het meest te maken met de lengte van het snoer. Verreweg de meeste modellen hebben een snoer met een lengte van maximaal 150 centimeter. Dit is erg vervelend als je het liefst op de bank zit, maar er geen stopcontact binnen de anderhalve meter van de bank te vinden is. Het meest interessante onderdeel is dan ook de 5 meter lange stroomkabel die voor elektrische sigarettenmakers van verschillende merken te verkrijgen is.